نمونه گزارش تخصصی مرتبط با شغل ویژه دبیران و معلمین و دانلود پکیج گزارش تخصصی

دانلود مجموعه کامل پکیج گزارش تخصصی

بسته کامل گزارش تخصصی, پکیج, پکیج کامل, پکیج کامل گزارش تخصصی, خرید پکیج کامل گزارش تخصصی, دانلود پکیج کامل گزارش تخصصی, دانلود رایگان گزارش تخصصی, دانلود گزارش تخصصی, دانلود گزارش تخصصی معلمان ابتدایی, دانلود مجموعه کامل پکیج گزارش تخصصی, گزارش تخصصی, گزارش تخصصی ابتدایی, گزارش تخصصی خدمتگزار, گزارش تخصصی دبیران, گزارش تخصصی دبیرستان, گزارش تخصصی راهنمایی, گزارش تخصصی مدیران, گزارش تخصصی مربیان, گزارش تخصصی معاونین, گزارش تخصصی معلمان, مجموعه کامل پکیج گزارش تخصصی,گزارش تخصصی معاون آموزشی,گزارش تخصصی معاون آموزشی دبیرستان,گزارش تخصصی معاون آموزشی دبستان,گزارش تخصصی معاون آموزشی مدرسه,گزارش تخصصی معاون آموزشی ابتدایی,گزارش تخصصی معاون آموزشی متوسطه,گزارش تخصصی معاونت آموزشی,نمونه گزارش تخصصی معاون آموزشی,گزارش تخصصی معاون پرورشی,تدوین گزارش تخصصی معاون آموزشی,گزارش تخصصی معلمان ابتدایی,گزارش تخصصی معاون اجرایی رایگان,گزارش تخصصی معاون اجرایی ابتدایی,گزارش تخصصی معاون اجرایی دبیرستان,گزارش تخصصی معاون اجرایی در مدارس,گزارش تخصصی معاون اجرایی مجتمع,گزارش تخصصی معاونت اجرایی,گزارش تخصصی معاونت اجرایی مدارس,گزارش تخصصی معاون اجرائی مدارس,گزارش تخصصی ریاضی اول ابتدایی,گزارش تخصصی ریاضی متوسطه اول,گزارش تخصصی ریاضی پایه اول ابتدایی,گزارش تخصصی ریاضی هفتم,گزارش تخصصی ریاضی دوم ابتدایی,گزارش تخصصی ریاضی متوسطه دوم,گزارش تخصصی ریاضی سوم ابتدایی,گزارش تخصصی ریاضی چهارم ابتدایی,گزارش تخصصی ریاضی ششم,گزارش تخصصی دبیران ریاضی,گزارش تخصصی دبیران زبان انگلیسی,گزارش تخصصی دبیران عربی,گزارش تخصصی دبیران علوم تجربی,گزارش تخصصی دبیران علوم اجتماعی,گزارش تخصصی دبیران ادبیات,گزارش تخصصی دبیران کار وفناوری,گزارش تخصصی دبیران ورزش,گزارش تخصصی دبیران دینی,نمونه گزارش تخصصی فرهنگیان,گزارش تخصصی مدیران مدارس متوسطه,گزارش تخصصی مدیریت مدارس,گزارش تخصصی مدیر مدرسه,گزارش تخصصی مدیر مدرسه,گزارش تخصصی مدیران مدرسه,گزارش تخصصی مدیریت مدرسه,گزارش تخصصی مدیر مدرسه ابتدایی,گزارش تخصصی مدیر مدرسه راهنمایی,نمونه گزارش تخصصی مدیران مدارس

  • ۰
  • ۰
تعداد صفحات: 46     کد محصول :6746      حجم فایل:446 KB      نوع فایل :rar 



اقدام پژوهی چگونه توانستم دانش آموزان را به انجام فعالیتهای ورزشی تشویق نمایم؟

چکیده:

      ورزش، حرکات هماهنگ عضلانى است که موجب سلامتی و تقویت اعضاى بدن مى گردد ورزش کردن یکی از راه های مبارزه با بیماری های جسمی، روحی و مفاسد اخلاقی در یک جامعه است. ورزش و فعالیت فیزیکی می تواند باعث عملکرد بهتر کودکان در مدرسه و موفقیت بیشتر در امور آموزشی و یادگیری شود. در آموزه های دینی ما نیز به ورزش و انجام فعالیتهای ورزشی سفارش گوناگون شده است.  طوری که پیامبر اکرم (ص ) فرموده اند:  به کودکان خود شنا، تیراندازی و اسب سواری بیاموزید .

 بسیاری از  مردم فکر می کنند که دانش آموزان فقط زنگ ریاضی یا علوم یا...  را دوست ندارند ولی زنگ ورزش را دوست دارند در صورتی که این طور نیست، برخی از دانش آموزان از زنگ ورزش بیزارند! ورزش نکردن برخی دانش آموزان مسئله­ای است که ذهن خیلی ها را به خود مشغول کرده است و در این باره تحقیقات زیادی صورت گرفته است اینجانب نیز که اولین سال است در رشته ی تربیت بدنی انجام وظیفه می کنم، در زنگ ورزش کلاس خودم دانش آموزانی را دیدم که به ورزش اهمیت نمی­دهند و از ورزش کناره گیری می کنند و در گو شه­ای می نشینند و به تماشای بازی دانش آموزان یا خواندن کتاب می پردازند. وقتی از آنها سوال می کردم چرا ورزش نمی کنید فقط جواب می دادند"ورزش را دوست ندارم" . راستی چرا آنها از ورزش کردن بیزارند؟ چرا؟

در ابتدای سال تحصیلی قرار شد با همکاری و مشورت با مدیر مدرسه و سایر همکاران مقدمات کار یعنی تشویق و ترغیب دانش آموزان به امر ورزش را فراهم آورم ولی متاسفانه از این کار من زیاد استقبال نشد به طوری که کمتر از 25 درصد از دانش آموزان، آن هم با اکراه و اجبار من و مدیر مدرسه در برنامه های ورزشی و فعالیتهای ورزشی شرکت می کردند مشاهده ی این وضعیت باعث نگرانی و ناراحتی من و مدیر مدرسه شد.  پس از این جریان نیز، بخشنامه ای از اداره مبنی بر برگزاری ورزش صبحگاهی و طناب زنی و غیره به مدرسه ارسال شد که این امر مرا بیش از  پیش به انجام این کار ترغیب کرد. بنابراین این امر باعث شد تا فکر کنم چگونه می توانم این مشکل را حل کنم و دانش آموزان را به انجام فعالیتهای ورزشی و اجرای ورزش صبحگاهی تشویق کنم لذا هدف اصلی من از انجام این پژوهش شناسایی راهکارهایی جهت تشویق و ترغیب دانش آموزان به انجام فعالیتهای ورزشی و ایجاد شور و نشاط در مدرسه بود.

پس از تایید مساله و گردآوری اطلاعات و شواهد لازم از منابع مختلف، مهمترین دلایل عدم شرکت دانش آموزان در فعالیتهای ورزشی مدرسه شناسایی و مشخص گردید که به شرح زیر است:

الف) عوامل فردی:

 سستی و تنبلی دانش آموز، عدم شکل گیری مهارت­های ضروری کودک ، برد و باخت، ترس از حضور در تیم ورزشی، خلقت(هر کس دارای خلقتی منحصر به فرد است)، ناتوانی در یادگیری مهارت های ورزشی و عدم اعتماد به نفس، محدودیت های جسمانی، ترس از صدمه، ترس از شکست وتمسخر همکلاسی ها. تعریق و نشستن گرد و غبار محیط بر بدن( بخاطر اینکه دانش آموزان باید آماده حضور در کلاس بعدی شود) .

ب) عوامل خانوادگی

نبود فرهنگ سازی در حیطه مسائل ورزشی  و نهادینه نشدن امر ورزش در خانواده. عدم همکاری خانواده در جهت خرید لوازم ورزشی ضروری از قبیل لباس ورزش، و کفش ورزشی، و همچنین عدم همکاری خانواده برای بردن دانش آموزان جهت معاینه پزشکی برای شرکت در مسابقه که البته همه ی این مسائل ناشی از فقر مالی خانواده ها می باشد.  و نداشتن آگاهی و علاقه ی کافی والدین به ورزش چرا که فرزندان آنها را الگو و سرمشق اعمال و رفتار خود قرار می دهند و  عدم رضایت والدین جهت شرکت دانش آموزان در مسابقات برون مدرسه ای و امضا نکردن فرم رضایت نامه.





  • ۹۶/۰۶/۲۲
  • ali ahmadi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی